VÅR VISION

Vi är ett inredningsföretag som brinner för att skapa moderna trivsamma miljöer och vackra tidlösa rum. Vi är trendens raka motsats och ser inte inredning som flyktig konsumtion utan som en investering för livet. Vi vill bidra till en hållbar konsumtion och värnar starkt om de företag som har sin tillverkning i Norden och dess närhet. 

OM OSS 

BUTIK

 

Vi säljer möbler och belysning av högsta kvalité från Nordens ledande tillverkare. Vi värnar starkt om de företag som har sin tillverkning i Norden och dess närhet. Hos oss hittar du bland annat Le Klints handveckade lampskärmar,  Poul Henningsens vackra lampor vars form föddes redan på 1920 talet, Børge Mogensens enkla genialt komponerade möbler, Bruno Mathssons närmast futuristiska former och Hans J Wegners stolar med sitt sirliga konstnärliga formspråk. Det alla dessa har gemensamt är att de är lika moderna idag som de var när de skapades. Det kallar vi - Nordisk Möbelkonst.

Vi har även inredningsdetaljer som ljustakar av Sigurd Persson, exklusiva doftljus från Baobaob, kuddar och plädar från Evulotion 21, spännande böcker om arkitektur och mycket mer. Allt med rötterna i Norden och med sin egen historia.
 

PROJEKT
 
Vi skapar moderna, tidlösa rum i såväl privat som offentlig miljö. Vi hjälper dig gärna med tips och idéer som gör att du hittar rätt färg, form och möblering för ditt hem. Klicka här för att se exempel på några av våra tidigare projekt. 

 

Butiken.jpg

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.